vrijdag 17 februari 2017

Een muzische dag.

Vrijdag dus muziekronde. Muhammed Emin had een link bij dus konden we luisteren naar zijn liedje via you-tube. Het was het 'finger family song'. Een engelstalig liedje over de vingers: een papa , mama, broer , zus en babyvinger. Het was een heel leuk liedje . Goed gekozen Muhammed Emin.







Omdat we het 2e uurtje al turnen hadden met Katia, hebben we meteen iets gegeten na de ronde.
Na de speeltijd beluisterden we het liedje nog eens en zongen we het samen. Ons eerste Engelse liedje. En ze konden het heel goed. 
Dan vwt. Ik tekende hun handje na, of ze probeerden het al zelf. Er werd ook in de hoekjes gespeeld. 





























Namiddag was het dan eindelijk zo ver: we gingen naar een toneelstukje kijken. We hadden een luxe busje dat ons kwam ophalen. Alle gordels aan en vertrekken maar. In de C-mine hadden ze ogen te kort. Er was heel wat te zien. Ook het stuk ' Wiegelied' was heel leuk: allerlei slaapliedjes in verschillende talen werden er gezongen onder begeleiding van muziekinstrumenten. 

















Eens terug op school hebben we nog iets gegeten en tijdens de afsluitronde mocht iedereen eens vertellen wat ze van het optreden vonden. We hebben ook de CD met boekje gekregen van de voorstelling. Dus we kunnen er nog vaak naar luisteren.

Geniet nu van jullie weekend en tot maandag allemaal.

PS in de boekentas stak er een briefje voor een pizza- bestelling. Enkel de klasoudsten hebben dit gehad.

Woensdag 22-02 mag iedereen verkleed naar school komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten