donderdag 16 februari 2017

Ilkay's fotoronde en we spelen een spel samen.


Ilkay had heel wat leuke foto's bij voor de ronde. Ze waren netjes per thema gebundeld: familie, rijden , supporteren voor KRC Genk en Plopsa. Hij vertelde over elke foto iets, wie wat waar . Hij was super fier . En terecht, je hebt dat goed gedaan jongeman!!




Dan vwt. De buizen werden er weer bij gehaald, er werd gepuzzeld, enz.

























Na de speeltijd speelden we samen een 1e spel: memory. Goed onthouden waar dezelfde kaartjes liggen en zeker niks verklappen als je het weet.












Dan terug vwt.







Onder het middag eten hadden we ook nog fun ;-)

Namiddag speelden we een spel van Nore. Je moest met een grote dobbelsteen gooien, de kleur benoemen en dan de opdracht uitvoeren die bij elke kleur hoorde: zoek een groen voorwerp, kijk eens boos, tik 6 keer op je hoofd, zing een liedje,...heel leuk om te doen. De juf gaat op zoek naar hetzelfde spel!! :-)











Dan was het bakjestijd. Werken rond fijne motoriek: kralen rijgen, schijfjes, de dopjes en ook nog een mannetje tekenen.













De dag vloog zo weer om. Tijdens het afsluiten bekeken we de dag van morgen al want hij gaat een beetje anders verlopen, want door het toneel van de namiddag gaan we in de voormiddag al turnen. En we kijken er naar uit om met de bus naar de C-mine te gaan om naar het toneel ' Wiegelied' te gaan kijken. Spannend.
Muhammed Emin mag de muziekronde verzorgen morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten