maandag 6 februari 2017

Een praatronde, uitgestelde fotoronde en een onderzoekje.

Vanmorgen mocht Muhammed Emin voor de 1e keer kapitein zijn, dus we hielpen hem allemaal met zijn taakjes. Dan was er een toonmoment in de praatronde want er is heel wat meegebracht vandaag. Wat heb je bij en wat ga je er nog mee doen ?
Even op ons bord aangeven dat vrijdag geen school is.












Dan vwt. Van Ann hadden we nog iets gekregen dus even kijken wat het is  en in mekaar steken. Het was een hele leuke tent . We hebben hem in de boekenhoek gezet. Nu kunnen we daar gezellig lezen. Thx Ann.











Na de speeltijd mocht Jon zijn foto van de fotoronde van vorige week tonen. Hijzelf stond er op samen met zijn mama en papa. Het leek wel alsof ze in de zee stonden. Maar kunnen wij onder water in de zee leven ? Nee zei Remy heel duidelijk, want daar is geen lucht!! Knap man. Maar wie leeft er dan wel in de zee ? 
Dat was een onderzoeksvraag die we wilden weten.


Haaien hebben scherpe tanden, jullie ook ?




Dus tijdens vwt gingen ze op zoek naar het antwoord. Samen kopieerden we het .



















Namiddag overliepen we wat er allemaal gebeurd was tijdens de speeltijd en wat er nog allemaal te doen stond : ons onderzoek verder afwerken, sommigen mochten nog schilderen en nog wat spelen in de hoekjes.























Als afsluiter nog even naar een versje van Laura luisteren , vertellen over het onderzoek en Ayla mag een boekje meebrengen voor morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten