donderdag 23 februari 2017

Een fotoronde van Iliano en een baby op bezoek, Lyanna.


Ali was de kapitein vandaag. Hij kon al heel veel dingen zelf, en als er iets gezegd moest worden hielp de hele klas hem. Teamwork.
Dan was het aan Iliano. De foto's zaten nog goed verstopt in zijn boekentas. Dan vertelde hij ons wie er allemaal op de foto's stond. En er zat ook een hele speciale foto bij, een echo, want hij wordt weer grote broer. Proficiat.








Dan was het vwt. Iliano bracht zijn blad in het praatrondeboek in orde.


























Na de speeltijd speelden we een spel' raad het plaatje '. Er lagen 2 magneten tekenborden. Ik tekende er iets op en zij moesten raden wat het was. Dat vonden ze heel leuk.


Dan vwt. Ze konden ook een feestbril versieren dmv stempelen. We kozen natuurlijk de carnavalskleuren rood, geel , groen. En iedereen heeft er eentje willen maken.





















Namiddag kregen we babybezoek. Grote zus Ayla stelde trots haar zusje Lyanna voor. En ze had voor iedereen een leuke bellenblaas bij. Lyanna stond meteen in de belangstelling ;-)





Dan was het bakjestijd: verder werken aan de brillen, duplo, de schijfjes en de doppen.










Tijdens het afsluiten overliepen we de dag nog eens.
Morgen mag Aaliyah voor de muziekronde zorgen en namiddag hebben we een klein carnavalsfeestje , dus wie wil mag weer verkleed naar school komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten