maandag 14 december 2015

Kerstbomen-mania

Wel, die kerstbomen, die houden ons bezig! Vanmorgen hadden we het er weer over in de praatronde. Dus regelmatig ander en aangepast materiaal in de hoeken.
Tijdens de praatronde hadden we het ook over de spullen die de kleuters bijhadden en maakten we plannen voor de vrije werktijd.








Lana, Lauren en Merel namen allerlei latten om te meten hoe groot de vloerpuzzel van Lana precies is. Hoeveel latten hebben we nodig? Hebben we aan elke zijde evenveel latten nodig?





Mattia had gisteren thuis zijn feestje en vandaag kregen we nog een grote kom vol heerlijke fruitsla. Daar werd met plezier (meermaals) van gegeten. Dankjewel Mattia!


Wie wou mocht een kerstboom komen versieren door te stempelen met knijpers.


En we werkten vandaag allemaal aan onze nieuwjaarsbrieven. We hebben flink doorgewerkt en ze zijn klaar. We laten er alvast iets van zien maar nog niet alles ;) 
















Tijdens de rode werktijd werd er ook nog aan de nieuwjaarsbrieven gewerkt en was er een beperkt aanbod.










Tijdens de afsluitronde overliepen we de dag. Hadden we al onze plannen uitgevoerd? Wat staat er nog op het programma deze week? En iedereen wou eens, alleen, het nieuwjaarsversje opzeggen voor de groep. Wauw! Wat was dat mooi en wat doen ze het goed =) 

Morgen mag Robin een boekje meebrengen voor de boekenronde. Tot morgen allemaal!

PS: denk aan het pakje én de kijklijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten