donderdag 3 december 2015

De fotoronde van Sean en een droomboot

Vanmorgen had een heel erg fiere Sean foto's meegebracht voor zijn fotoronde. 
Hij vertelde ons over zijn mama, papa en we zagen dat hij ook klein geweest is ;) Hij kon er heel veel over vertellen en we moesten ook wel af en toe lachen.
Dankjewel en goed gedaan jongen! 






We hebben vandaag ook gewerkt aan onze boot! We moesten kleuren kiezen, verven - kleuren kiezen, knippen en plooien - takjes verzamelen en nadien ook lijmen. Knap gedaan allemaal!






















Onze boot werd een droomboot: de damp uit de schouw lijken op wolkjes! Misschien kan de Sint vanaf nu vliegen in plaats van varen? Er is nu ook heel erg veel plaats voor hem en zijn Pieten.



Wat we deze namiddag deden tijdens de rode werktijd kan je zien op de foto's. Maar we hadden ook een gesprekje over onze plannen van de voormiddag. Waren ze gelukt? Wat hadden we precies gedaan? ... Er was toch een probleempje. Lauren had een spel bij (Wie is het?) en dat vonden we moeilijk. Dus heeft Lauren het ons heel goed uitgelegd en deden we het eens samen voor. Namiddag weer aan de slag en ik kan je vertellen: er werden slimme vragen gesteld!
Er werd heel fijn samengewerkt en we deden ook ons best om niet te vaak te wisselen. Dat ging al goed voor de meesten.











Tijdens de afsluitronde mocht Mattia aan het woord. Hij had vorige week al het plan gemaakt om een huis te bouwen m.b.v. een stappenplan. Hij is er deze week aan begonnen en vandaag was het af. Hij heeft het helemaal zelf gedaan en kwam ons precies uitleggen hoe hij de stappen heeft gevolgd en welke keuzes hij had gemaakt. Super! Heel mooi om te zien hoe hij 'dikke duimen' kreeg van de klas.





In de boekentas:



Morgen komt de Sint op bezoek in onze school: SPANNEND!! (bedankt aan alle mama's die zijn komen helpen versieren) En namiddag is er ons tweede atelier.

PS: Je kan je vanaf nu ook inschrijven voor het oudercontact (5 januari) aan het prikbord.


2 opmerkingen:

  1. Waauw wat hebben jullie ook prachtig samen gewerkt! Dikke duim allemaal x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waauw! Wat hebben jullie ook goed samen gewerkt! Dikke duim allemaal x

    BeantwoordenVerwijderen