woensdag 22 mei 2013

Tekenronde en karaoke.

Mika maakte de kalenders in orde, Emre was onze weerman vandaag en vertelde ons welk weer het was vandaag en tekende dat dan in ons praatrondeboek.


Dan mocht iedereen tonen wat ze bij hadden. En we kwamen al snel tot een karaoke!!! Ilyana had een karaoke machine bij . Ze zong mee met het liedje terwijl de anderen in de klas meezongen en dansten. Ook de anderen hebben de microfoon in de handen genomen en meegezongen. Hoe leuk was dat. Ze hebben zo lang gezongen dat we de tekenronde wat later gedaan hebben.

















Tijdens het hoekenwerk hebben ze nog eens met de ontdekdoos van magneten gespeeld. Dat was al weer even geleden en ze vonden het leuk en gingen weer op zoek naar dingen die plakken. 

Op het einde van de voormiddag hebben we een klassenraad gehouden. Er wordt de laatste dagen wel eens ruzie gemaakt en rommel. We hebben daar samen een oplossing op gevonden. Lucas gaat morgen tekeningen maken zodat we kunnen zien dat we vriendjes zijn die samen spelen en dat we geen rommel moeten maken want zo maken we dingen stuk door er op te trappen en vinden we soms dingen niet meer terug in de klas. Elke dag gaat er ook een kleuter zijn die daar een beetje op gaat letten. Hoe we dat kindje gaan noemen weten we nog niet maar er werd wel al gezegd dat dat kindje een kroon, koele pet of ketting moet dragen zodat hij/zij herkenbaar is. Ik ben eens benieuwd morgen, wat er nu gaat uitkomen na een nachtje slapen ;-)
Chiara mag morgen ook een leuke foto meebrengen naar school.
Nog even meegeven, ik heb vandaag enkele keren de vraag gehad of het CLB nog geen brief heeft gegeven. Andere jaren schreven ze die met de hand, maar dit gebeurt nu digitaal en binnen max 14 dagen zouden jullie die brief moeten krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten