vrijdag 3 mei 2013

Mollenforum

De dag startte met een mysterieus doosje dat Ann vast had. Er zat een mol in , maar helaas was ze dood. De overgrootvader van Ynse en Thieme had die gevonden en naar school gebracht.We hebben de mol even goed geobserveerd en al snel kwam de vraag: waar woont een mol?

Dat zijn we dus gaan onderzoeken. Maar de mol ging ook naar de klas van Kristie en zij wilden wel eens weten of een mol altijd blind is?
We zijn dus allen naar onze klas gegaan om dat allemaal te onderzoeken.
Maar eerst was er nog onze fotoronde. Jasmijn had vandaag wel 4 foto's bij: een verjaardagstaart, Jasmijn in een zwembad , een foto met haar papa en bomma en nog een foto van bomma, Charlotte en bompa. Ze had heel wat te vertellen erover.







Nadien hebben ze dan hun onderzoek verder gedaan. Op het net kunnen we toch heel wat dingen vinden hé!!




Om 12u was het dan tijd voor een 'mollenforum'. Met ons onderzoek op zak gingen we naar de klas van Kristie en stelde iedereen zijn onderzoek voor. Wij zijn te weten gekomen dat mollen onder de grond in gangen wonen , en nee, mollen zijn niet blind maar zien niet goed. Maar ze horen dan wel weer héél goed. Prima gedaan onderzoekers. Een dikke pluim.






Namiddag hebben we nog verder geoefend aan een versje en nog wat gewerkt aan een geschenkje. Voor wie verklappen we nog steeds niet.;-)
Fijn weekend allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten