maandag 13 mei 2013

Onze straat

Na vier dagen vrij konden we er vandaag weer invliegen, en hoe. Onze praatronde moest in 2 delen gedaan worden, zoveel hadden ze te vertellen en te vragen. Kapitein Jasmijn leidde alles in goede banen.







Ook hebben we een kleuterorkest gespeeld. De dirigent moest het orkest leiden. Wanneer het stokje omhoog was moest iedereen muziek maken, en als het stokje weg was moesten de instrumenten zwijgen. Dirigent Ilyana en Mika hebben dat goed gedaan, maar ook onze muzikanten.











Namiddag heb ik voorgelezen uit het boekje ' In onze straat'. In onze straat wonen allerlei mensen in verschillende huizen. Na het boekje besloten de kleuters om onze eigen straat te maken . Lucas stelde voor om allemaal een huis te tekenen. Zo gezegd, zo gedaan.
Zelfs de stippellijn werd op de straat getekend en er werd gras geknipt. Dan alles op een heeeelllll groot blad plakken. Maar we waren zo druk bezig dat we de tijd uit het oog verloren waren en we zelfs geen koekje meer hebben kunnen eten want het was tijd om af te sluiten en naar huis te gaan.
Morgen dus verder werken.













Hier ook nog enkele foto's ivm het maken van ons moederdag geschenk.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten