vrijdag 18 maart 2016

Paaszakjes en atelier

We begonnen de dag met Hoelahoep en daar ging het over lentebloemen. Het begon bij ons ook te kriebelen want de klas maakte al onmiddellijk een plan! 



De kapoen van de dag heeft er op vrijdag een taakje bij: onze bloemen water geven. En hopelijk kunnen we snel ook bloemen zien groeien in onze klas, wanneer we met ons plan aan de slag gaan. 







Proficiat Manuel! Hij werkte vandaag en gisteren aan de puzzel en werkte hem helemaal alleen af! Knap hoor!







In ons eierdoosje zitten letters verstopt! Je moet het doosje eerst opendoen (een motorische uitdaging), dezelfde letter zoeken (op kleur of op vorm) en nadien ook weer letter/letter verstoppen in een ei. 




Samen met Anaïs werkten we aan fase 1 van onze Paas-zakjes. 






















Vandaag was Anaïs voor het laatst bij ons in de klas.
Dankjewel Anaïs! We vonden het heel fijn om je te leren kennen en onze week met jou te delen. 

Volgende week donderdag hebben we een Paasontbijt. Nu alvast BEDANKT aan iedereen die woensdag komt klaarzetten en donderdag komt helpen en opruimen - super.
Jullie krijgen allemaal nog een individueel briefje met daarop iets van ons Paasontbijt boodschappenlijstje. Maar alvast een screenshot van het algemene lijstje, moest je dit weekend naar de supermarkt gaan. Als iedereen iets meebrengt, krijgen we het buffet voor onze kleuters lekker vol! 



Namiddag waren er ateliers. Onze klas zat bij Karolien (en helpende handen) of Ann (en helpende handen). Op Ann haar blog kan je enkele foto's zien.

Ik begeleide het drukatelier van KO3 t.e.m. LO6.

Een heel erg fijn weekend allemaal en tot maandag.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten