maandag 14 maart 2016

Maandags moetje

Wat leuk om iedereen terug te zien en éxtra leuk om sommigen van onze zieken weer gezond te zien =) 
We telden met hoeveel we waren en hoeveel er afwezig zijn en we leerden Anaïs kennen. Zij is een stagiaire uit het 6e middelbaar en zal deze week helpen in onze klas. Leuk hé?! 






Mattia schreef vanmorgen een tekst. Eigenlijk was het een verhaal, hij moest het echt vertellen zei hij. We hebben er ook allemaal naar geluisterd tijdens de afsluitronde van de voormiddag. Tof gedaan!










Robin had een kroon gemaakt tijdens de vrije werktijd. Zij liet deze aan ons zien en vertelde ons ook hoe ze deze precies gemaakt had. Leuk, nu kunnen we zelf ook aan de slag met Robin haar instructies. 


Namiddag was er rode werktijd. Vandaag was er erg veel interesse in het poppenspel (poppenkast). We gaan hier dus de komende week zeker verder op ingaan. 



Er is een nieuw moetje voor de komende periode. We gaan lusjes en cirkels tekenen. 
We deden dat tijdens een bewegingstussendoortje al in de lucht en in het groot vandaag. Nu gingen we er tijdens de werktijd ook mee aan de slag op papier. 
Grote lussen en cirkels tekenen over het hele blad! Met een penseel en/of met je vinger.
Nadien moesten we dan zoeken naar de paaseieren en ze inkleuren ;) Er zijn al heel wat kapoenen die hebben kunnen aangeven dat ze het moetje gedaan hebben. 




























 We sloten af met ons 'doe iets lief' potje en keken even naar de planning voor morgen.
Azra mag dan een boekje meebrengen voor de boekenronde.

Tot morgen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten