maandag 25 januari 2016

Maandag met Karolien

Vandaag was Karolien bij ons in de klas om leuke dingen te doen.
We begonnen de dag zoals altijd met onze praatronde. We hadden het over de leeuwen van Manuel, de knuffels van Tuana en Noor, Loris zijn masker, Xian en Aurelio hun auto’s en het boekje van Sean in het frans. Hé wat raar, dat verstonden we niet! Maar we wilden het verhaal wel eens horen.
Daarna was het tijd voor de vrije werktijd. We hebben leuk mogen spelen in de hoeken. We konden een mooie puzzel maken, met de auto’s rijden doorheen de klas, in de poppenhoek een lekker etentje maken voor Karolien en de andere vriendjes, met de barbies in het kasteel spelen en nog zoveel meer.
Tussendoor speelden we het spelletje cactusje, amai wat was dit spannend! We wilden maar blijven spelen omdat we het zoooooo leuk vonden.

’s Middags konden we lekker buiten ravotten, super met dit mooie weer! Met het zonnetje op onze snoet is het altijd goed! J
Namiddag kwamen we even in de kring en hebben we besproken wat we allemaal konden doen in de rode werktijd. We mochten met de klei leuke dingen maken, puzzelen, tekenen, een boekje voorlezen of beluisteren, met de elastieken een figuurtje maken op het spijkerbord en we mochten zelfs op de computer spelen.

Na onze drukke, maar leuke dag was het bijna tijd om naar huis te gaan. We sloten de dag nog af met ons spelletje cactusje. Dit omdat we zo goed hebben helpen opruimen.

Tot morgen lieve vriendjes!
































Geen opmerkingen:

Een reactie posten