maandag 22 juni 2015

Turnen met een meester.

De praatronde was snel gedaan, er stonden maar 3 knijpers. Amber beet de spits af, dan Lena en Joppe.



Dan vwt en de waterverf werd nog eens boven gehaald. Ook maakten we mapjes om onze werkjes in te steken die we deze week dan mee naar huis kunnen nemen.














Na de speeltijd even samen wat praten in de praatronde en dan weer vwt. Met de clicks werden weer stappenplannen gevolg, maar ook eigen creaties!!! Ze kunnen dat goed onze jongens. Er werd nog fijn geschilderd en ook daar zaten weer leuke dingen in. Cristian maakte vandaag nog snel een VT.









Namiddag kwamen we even tot rust in de praatronde, want door het slechte weer moesten we al de hele dag binnen blijven en konden we in de klas even chillen ;-).
Dan rwt, dus de hoekjes waren gesloten en mochten we aan de tafel werken.











En als laatste op de dag gingen ze turnen , en nee niet met Eda maar met een meester !!in de speelzaal speelden ze allerlei kring- en overloopspelen.


Op woensdag 1 juli om 13u kom ik terug naar school om de klas te poetsten. Tafels, stoelen en kasten afwassen, de vensters poetsen en de vloer met het machine kuisen. Maar vele handen maken het werk lichter, dus wie zin en tijd heeft is welkom om me te komen helpen :-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten