donderdag 18 juni 2015

Dylan's fotoronde en een poster maken.


Dylan had een stick bij voor de fotoronde , dus meteen aan de pc. Hij had foto's bij van aan zee. Van hun staancaravan die ze daar hebben en we mochten via de foto's eens binnen piepen. De uitleg erbij kregen we van Dylan.








Er kwam ook de vraag van of ze een kelder hadden, dus overliepen we eens welke ruimtes we thuis allemaal in huis hebben. Sommigen wilden dat dan ook graag tekenen tijdens de vwt.















Na de speeltijd even kort tonen of vertellen want Anouk was er weer en vandaag ging ze weer verder met de puzzelkampioenen, en weet je wat: er zijn er vandaag weer enkelen die Puzzelkampioen geworden zijn. Goed gedaannnnnnn!!!!
















Cristian wilde een poster maken voor het probleem van de papiertjes op de speelplaats. Tijdens de korte speeltijd heeft hij mij geholpen om papiertjes op te rapen en hij vond dat niet leuk. Was ook een opmerking tijdens de klassenraad. Daarom maakte hij een poster en ging dat boven in alle klassen tonen en vertellen!!!! Super gedaan jonge heer.







Namiddag heb ik een lang verhaal uit Lorena haar boek voorgelezen. Nadien nog even vwt.








Na het eten van een koekje hebben we afgesloten en zagen ze dat we niet meer lang op school zijn tot aan de vakantie. We hebben op de planning nog eens gekeken wat er nog allemaal te gebeuren staat: picknick, werkjes mee naar huis nemen, sportdag en schoolreis. En de laatste dag wordt een korte dag dus hebben we die ook voor de helft blauw gekleurd.
!!!!!Volgende week woensdag is er geen tutti frutti meer op school dus gelieve je kind zelf een stuk fruit van thuis uit mee te geven aub!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten