donderdag 11 juni 2015

2 rondes op 1 dag.

De 1e ronde was de fotoronde van Amber. 2 foto's waarop ze poseert met een wurgslang. Ze had ook een wurgslang bij en demonstreerde meteen hoe het dier te werk gaat. 



Tijdens de vragenronde kwam de vraag hoe groot die knuffelslang was en Joppe ging eens meten aan de deur. Hij zag meteen dat ze langer was dan alle kinderen dus testte Amber eens bij alle kindjes of dat echt was. En ja hoor!! En dan ging iedereen eens bij iedereen kijken wie de grootste was.







Tijdens de vwt hebben de vaderdagkadootjes ingepakt en kreeg goede hulp.








Na de speeltijd boekenronde van Jaiden. Het was over de leeuwenkoning en het was in het engels, dus las ik ook een stukje voor. Huh, wat zeg je , en nog geluidjes kreeg ik te horen. Dan maar even vertalen wat ik gezegd had :-)


Dan weer vwt.












Namiddag bespraken we even dat we de brieven ook een beetje moesten inpakken en ik had daar zakjes voor. Dus even kijken wat we er mee konden doen en dan meteen aan de slag.



















Na het opruimen zijn we buiten gaan picknicken en op het einde van de dag kon iedereen dan zijn kadootjes meenemen naar huis en verstoppen!!
Morgen geven ze weer mooi weer, dus aub je kleuter insmeren of zonnemelk meegeven mag ook. Een petje/hoedje is ook een goed idee ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten