dinsdag 7 maart 2017

Welkom Guy en een nieuwe kalender.


Vandaag was Guy er dan ook. Ook fijn dat jij er nu bij bent. Onze praatronde zit al goed vol nu. Ayla was kapitein van dienst , en het is een hele karwei om aan iedereen te vragen hoe ze zich voelen maar ze heeft dat netjes gedaan. Ik had een mooie foto van Ayla als kapitein maar hij is wat zwart uitgevallen ;-)

Dan was het vwt. We hadden wel een afspraakje gemaakt dat we niet te veel speelgoed op de grond moeten laten liggen want als we er op trappen gaan de dingen stuk.













Na de speeltijd werd de nieuwe weekkalender getoond. Ons bord is weg en nu staat de kalender op onze vensterbank. Zo kan iedereen het goed zien , en kikker kan nu van potje naar potje springen ( zo weten wij hoeveel kalenderblaadjes we moet scheuren). Ook de weerkalender komt op zo een doosje. 
Dan vwt. In de waterbak was er weer iets anders, nl kleine kralen en pijpenragers. Zo kunnen ze ook rijgen . 



















Namiddag was het turnen met Katia, en ze hebben dat prima gedaan want ze kwamen allemaal terug met een stempel.
tijdens de klasraad vertelden we aan de nieuwe vriendjes nog eens waarom dat rood-witte lint er hangt. Ze zeiden dat Ali en Emin er soms aanzaten. Hoe zou dat komen ? Verstaan ze het misschien nog niet ? We kunnen misschien aan de groten vragen of ze het even voor ons willen vertalen.

Dan nog even iets eten.Gisteren hadden we appeltjes van Laura gekregen en die hebben we uitgedeeld .
Als afsluiter hebben we meegezongen met het muziekboekje van Ayla, al zei ze zelf dat het eigenlijk van Lyanna is. Fijn dat grote zus het even mocht lenen. ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten