vrijdag 24 maart 2017

Aaron's muziekronde en dag van de kleuter.


Luca had vanmorgen geluk, want net op de dag dat hij er is , is hij de kapitein. Met de hulp van Katia vulde hij alles netjes in.
Dan was het aan Aaron. Hij toverde de CD van Plop tevoorschijn. Zijn lievelingsnummer is dat van de dagen van de week en ook de anderen kende het want wij zingen de strofe elke morgen. Ook was er het liedje van we gaan op reis en we roeiden allemaal mee op de muziek. Leuke CD Aaron.










Dan was het vwt en konden ze voor de laatste keer kiezen of ze een kuikentje wilden maken. Voor de rest werd er weer in de hoekjes gespeeld, en torens gebouwd via een stappenplan.






























Na de speeltijd zijn we terug aan vwt gaan doen omdat we vandaag iets vroeger opruimen door de dag van de kleuter die om iets na 12 lekker werd ingezet met gezonde broodjes die gemaakt zijn door de lln van het 2e lj.







Na de speeltijd konden ze dan allerlei leuke dingen kiezen om te doen: Yoga, Sherborne, taichi, knutselen, wellness, voetbal, dans,...Het was een gezellige namiddag en ik wil alvast alle lln van de school alsook de ouders en grootouders bedanken die er een leuke dan van maakten.












































We sloten af met een lekker ijsje en een forum waar we aan iedereen mochten vertellen wat we vandaag gedaan hebben.!!!









En nu maar geniet van jullie iets korter weekend ( 1 uurtje minder ;-)  ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten