vrijdag 20 november 2015

Schuimdrukwerk & een brief van de Sint

Vanmorgen keken we naar Hoelahoep. Hoep en Hoela gingen een huis bouwen voor de beer van Hoela. We nemen het mee naar onze ronde en hadden er een gesprekje over. We zagen veel elementen terug die we zelf ook verwerkt hadden in onze huizen.


We leerden vandaag ook onze toekomstige, nieuwe, klasgenoot Noor kennen. Ze kwam een dagje meedraaien en voelde zich al snel goed bij ons =) Fijn hé! Welkom Noor en we kijken er naar uit je in januari te verwelkomen.


Vrije werktijd:








We werkten vandaag ook opnieuw met scheerschuim. Deze keer niet vrij bewegend op de tafel maar wel in combinatie met verf: een druktechiek. We gebruikten de 3 hoofdkleuren: geel, blauw en rood. De resultaten waren heel origineel!


























's Namiddags speelden we in de ronde het spel van Loris, tekenden we op ons drukwerk en toen....





...kwam Carmen binnen met een brief. Erop stond een échte zegel! Wauw! Van wie zou die brief zijn?




Sinterklaas! Ik las de brief voor... Hij is op zoek naar ontwerpen voor een nieuwe boot. Daar gaan we ons over 2 weken dus mee bezighouden =)


Nadien gingen de kleuters nog turnen.
Geniet van het weekend!!

Volgende week neemt Anita de klas weer over. Ik ben benieuwd wat we weer allemaal gaan beleven samen.

De foto's zijn ook aangekomen, ik geef ze persoonlijk mee. De klasfoto kan je zien aan het raam van de klas en zo ook bestellen. De foto's die je niet wil, geef je weer af. Anders geef je (gepast) geld en de invulstrook mee naar school. Als je zelf komt: gelieve dan geen geld in de boekentas te stoppen maar wel in de 'dropbox' in de klas (deze kan je vinden links van de deur als je in de klas binnen komt).



Geen opmerkingen:

Een reactie posten