donderdag 20 juni 2013

Stappenplan

Gisteren geen blog omdat mijne Quinten ziek was en ik geen opvang had voor hem, sorry daarvoor.
Maar vandaag zijn we er meteen ingevlogen. Omdat we het 2e uurtje vandaag al turnen hadden zijn we de dag gestart met de kalenders in orde te maken: weer tekenen, kijken wie er in het klasje is, welke dag is het vandaag,wat gaan we vandaag allemaal doen, waar moeten we een kruisje tekenen op de jaarkalender. Een hele boterham dus.
Dan snel een koekje eten en dan turnennnnnnnnn!!!!
Na de speeltijd hebben we de praatronde verder gezet. Kapitein Jasmijn deed dat prima. En wat lagen er veel dingen op ons tafeltje.



Deze wagen maakte het echte geluid van een F1 wagen!!!



Dit plakt want er zit een magneetje in.

Deze Lamborghini heeft zijn koffer vooraan en motor achteraan :-)



Welke plant zou dit zijn? We zouden het namiddag gaan onderzoeken maar Jade was wat ziekjes en heeft de plant terug mee naar huis genomen toen ze 's middags naar huis ging.Misschien een volgende keer ?


Namiddag hebben we een stappenplan gevolgd: eerst kijken wat we allemaal moesten doen en dan zoeken naar het nodige materiaal. Even checken en dan beginnen maar.
















Als afsluiter heb ik uit Lucas zijn boekje voorgelezen en mochten de kinderen eens vertellen waarom zij hun papa zo lief vinden. En er zitten precies heel wat lieve, toffe papa's in de klas!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten