zondag 9 juni 2013

Fijne vaderdag.

De fotoronde werd verder gezet vrijdagmorgen. Jasmijn heeft nog over haar papa verteld en wat later heeft ook Mika nog iets verteld over zijn papa. Hieronder kunnen jullie lezen wat ze allemaal over hun papa te vertellen hadden. :-) Ook liet kapitein Jade iedereen aan het woord om te vertellen wat ze allemaal meegebracht hadden vandaag.











Ilyana had nog een DVD bij van de echo van haar zusje en daar mochten we ook naar kijken. Hoe spannend allemaal. Er werd ook doorgewerkt aan de 'papa puzzel'. Nadien mocht iedereen zijn puzzel maken. Dat gaat heel goed.Ook werd er weer volop getimmerd, gehamerd en huizen gebouwd met de blokken. Maar ook garages werden er gebouwd. Ik heb echt bouwvakkers en architecten in de klas.






















In de namiddag liep de temperatuur de hoogte in in de klas. Daarom hebben we de waterbakken gevuld met lekker fris water en hebben ze met het water en de potjes gespeeld. Ze hebben ze weer gevuld en leeggemaakt, gekeken naar wat drijft en zinkt... een leuk rekenlesje dus.









Maar dat was niet het enige rekenlesje. Jasmijn toonde ons dat ze de vormen kent en probeerde ze te maken met de 'colsonbandjes ' van de timmerdoos. Knap van haar zeg. Soms ging het niet meteen en zocht ze een oplossing. De anderen zijn haar creaties komen bewonderen en Jasmijn gaf er meteen de uitleg bij. Knap gedaan meid!!




Als afsluiter hebben we nog een keertje besproken waar ze hun vaderdagkado gingen verstoppen en hebben we het versje nog eens geoefend!!!
Ik wens alle papa's dan ook een super fijne vaderdag toe!!!!
PS hebben jullie onze mooi versierde poort al gezien? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten