donderdag 6 juni 2013

2e speciale fotoronde.

We zijn gestart met een speciale fotoronde. Iedereen mocht vandaag een foto meebrengen van zijn / haar papa. Er waren zelfs foto's bij van papa's uit hun jonge tijd ;-). Hoe leuk!!!! Maar nog niet iedereen had een foto bij dus doen we morgen verder. Wat ze over de papa's verteld hebben komen jullie dan morgen te weten.


 2 druppels water, niet ?

 Neen, dit is Jesper niet!! ;-)

Omdat er volksspelen waren op school en dit enkel voor KO3 en 1e graad was, zijn de kleuters van KO2 bij ons in de klas geweest. Ons klasje zat gezellig vol tijdens het 10uurtje.

Na de speeltijd zijn ze dan ook allemaal samen gaan turnen met Anouk. Na het turnen zijn we nog in de praatronde geweest en hebben we ons versje nog eens opgezegd en een verhaal over een liefdesbrief voorgelezen. Wisten jullie dat er heel wat verliefde kleuters in onze klas en KO 2 zitten ? :-)
Namiddag zaten we terug alleen met ons klasje. Het was heel wat rustiger ;-). We misten ze al. We hebben dan aan een papa-puzzel gewerkt. Morgen werken we er aan door.

Ik had namiddag collegagroepen in Hasselt dus dankjewel Anouk om het klasje over te nemen. De kleuters hebben met haar nog fijn buiten een kleine piknick gedaan. Het zag er gezellig uit.







Als jullie kleuter een kruisje op zijn hand heeft wil dat zeggen dat ze  morgen nog een foto van papa mogen meebrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten