dinsdag 18 april 2017

Weer nieuwe vriendjes in de klas.

Na 2 weken vakantie was iedereen toch wel blij om terug te zijn. Op de speelplaats kreeg ik al verschillende knuffels en wuivende handjes. Zalig toch !!!!!
In de klas mochten we al 2 van de 3 nieuwe peuters verwelkomen: Medinah en Bryan. Fijn dat jullie erbij gekomen zijn.


Tijdens de praatronde hadden we het dan ook vooral over de vakantie en paaseieren rapen. Dus voor de kalenders enz geen tijd :-)

Tijdens de vwt mochten ze enkele hoekjes kiezen en ook tekenen voor de 2 nieuwe babyzusjes: Lune van Nore en Nora van Aaron. Proficiat !!!















Na de speeltijd hebben we de kalenders gedaan . En wilden ze nog wat vertellen. Wat wil je als je mekaar zo lang niet gezien hebt. 


Toen ik even met de inspecteurs op gesprek moest ( we hebben doorlichten ), kwam Karolien in de klas. Ze mochten aan de tafels spelen met allerlei dingen. Karolien komt nu ook enkele uurtjes in de klas als extra hulp.






Namiddag was er dan turnen en ook Laura zal er nu op dinsdag zijn. 
Na het turnen mocht Aaron het geboortekaartje laten zien en er nog even over vertellen en dan hebben we klassenraad gehouden. De lente komt er aan en we willen heel binnenkort gaan zaaien. We checkten al eens wat we nodig hebben , wat we al hebben en wat nog niet.




Dus heeft er thuis nog iemand wat potgrond te veel...dan mag je het ons bezorgen en beginnen we binnenkort te zaaien in de klas.
nog snel iets eten en het was al afsluittijd. We deelden de boekjes uit, Nore nog wat geschenkjes van Lune en Aaron mag morgen de ontdekkoffer vullen. We zijn benieuwd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten