woensdag 26 april 2017

3 kaarsje uitblazen voor Nore en Bryan zijn ontdekkoffer.

Met een jarige in de klas moesten we zeker en vast starten met een verjaardagslied.

Dan was het aan Noor om de kalenders in orde te brengen.


Bryan had de koffer gevuld met 2 bakjes. Hij vertelde er bij dat het diende om ijsblokjes te maken. Hoe we ijs krijgen wisten sommigen nog van ons proefje met het water en de vrieskou. Maar nu vriest het niet meer dus hoe moeten we dat nu doen ? Julius wist dat we dat in de diepvries moeten steken . En hij wist ook dat we zoiets hebben in de keuken. Dus meteen op zoek. Enkele diepvriezen stonden niet aan , dus nee , niet goed. En de koelkast is niet koud genoeg. Maar de grote vriezer stond aan , en het voelde heel houd aan en wat erin zat was ook bevroren. Dus snel de bakjes vullen met water, in de vriezer en we laten uit ondervinding het een nachtje in de vriezer. Morgen hopelijk ijsblokjes. 












In de klas hebben we getekend voor de jarigen en nadien gezongen en mocht Nore haar klaskado al uitpakken. Dat ging snel!!!!Bedankt Nore voor het leuke spelletje.







Als tutti frutti waren het lekkere aardbeien en die in combinatie met Nore haar wafels ......hmmmmmmm.





Na de speeltijd brachten we eerst samen het praatrondeboek in orde en dan nog eens zingen en mochten wij Nore kadootjes geven. Ze liet ons ook nog 'oude' foto's zien van haarzelf.








Dan nog heel even aan de tafels spelen en afsluiten.









We speelden al eens het spel van Nore en Medinah mag morgen een foto meebrengen voor de fotoronde.



Op ons prikbord hangt een briefje ivm de talentenhow op 12 mei. Omdat kleuters zelf niet komen tot een optreden wil ik iets met hen doen ( een dansje). Jullie mogen mij laten weten of je kleuter mee doet of niet. 
En heb je thuis nog een Foute Foto van jezelf , dan mag je die nog altijd in de doos steken in de speelzaal.

1 opmerking: