donderdag 25 april 2013

Zonnig, zon, zonnebloemen !

Wat een mooie dag vandaag. Eigenlijk geen dag om binnen te zitten :-).
Toch maar gestart in de klas en geƫindigd buiten de klas .
Kalenders in orde maken, een praatronde geleid door kapitein Kaat en dan was het tijd om te plassen en een koekje of fruit te eten.










Na de speeltijd mochten ze alweer gaan klimmen en kleuteren met Anouk. Na het turnlesje kwam Anouk weer mee naar de klas en heeft ze samen met enkele kleuters geknipt en geknipt en geknipt!!! Oefenen met die schaar. Een ander groepje mocht met mij verder werken aan paren zoeken: mama-baby.
Dan was het al tijd om onze boterhammen op te eten. En dat ging vandaag bijzonder snel want ze wilden graag buiten gaan spelen.
Na de speeltijd zijn we even binnen gekomen om ons wat te verfrissen en water te drinken want het was behoorlijk warm .
Eens goed gedronken zijn we terug naar buiten getrokken om onze zonnebloemzaadjes te zaaien. Nu hopen dat ze flink gaan groeien.



Eens alles opgeruimd en netjes terug naar binnen gebracht zijn we samen met de kleuters van Kristie in de zandbak gaan spelen. En dat was super leuk.











Maar Kristie had nog een leuke verrassing: er zou een vreemd huisdier op bezoek komen naar onze school en natuurlijk waren onze kleuters ook heel benieuwd.

Het was een naaktkat!! Het is het huisdier van Luka. Iedereen wilde hem aaien want dat hadden ze nog nooit gezien.





Nadien zijn we al onze spullen binnen gaan halen en hebben we nog fijn onder de boom gepicknickt. Zo hebben we toch nog fijn van deze mooie dag kunnen genieten.

1 opmerking: