dinsdag 16 april 2013

Fotozoektocht.

De dag weer gestart met een praatronde. Ilyana was kapitein en liet iedereen tonen wat ze hadden meegebracht. En kijk maar weer eens wat we allemaal zagen in onze klas.





Nadien liet Ilyana iedereen nog aan de beurt om te vertellen. en iedereen had wel iets te vertellen vandaag. Het duurde zo lang dat we bijna geen tijd hadden om nog te spelen.
Na de speeltijd was het al weer tijd om de beentjes te strekken tijdens de turnles.
En dan zijn we gewapend met de foto's van de derde graad op zoek gegaan. Samen met de kleuters van Ann, Anouk en de bijzondere leerkrachten gingen we op pad.Iedereen kreeg beurt om beurt een foto en dan moesten de kleuters de plaatst zoeken waar die foto genomen was. Soms was dat wel heel moeilijk en moesten we op de kleinste details letten.




Na de middag was het dan eindelijk tijd om te spelen, de puzzel te maken die Yannina bij had en het nieuwe speelgoed te verkennen. Dankjewel juf Anouk om ons te helpen en te zoeken hoe alles in mekaar steekt. Wat een puzzelwerk.



We zijn de dag geƫindigd met een verhaaltje over verstoppertje spelen. En dat gaan we nu morgen eens samen spelen, maar niet in de klas maar buiten. Dan hebben we meer plekjes om ons te verstoppen!!!
Onze trostomatenplantjes zijn al super gegroeid. Wie een bloempotje thuis heeft mag dat mee brengen naar school, dan gaan we samen met de kleuters de plantjes herplanten en krijgen ze dat mee naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten