maandag 29 mei 2017

Warm weer dus lekker spelen met water.


Vandaag toch al wat meer gezichtjes terug in de klas. Al is er weer eentje geveld door de waterpokken: snel beter Ghita.
Kapitein vandaag was Aloisio. We bespraken ook het weer. Welke kleren dragen we vandaag ? Nellie en Cezar kregen de juiste outfit aan. En hoe zijn we zelf gekleed ? Korte mouwen, geen mouwen,...


Dan toonde Ayla ons haar oogst uit eigen tuin. Wat waren het ? Wat eet je en wat niet ? Het waren kersen waarvan je de pit en het steeltje niet kan eten. We mochten allemaal eens proeven van haar.






Dan was het vwt. En de waterbak stond in de zaal. Zo konden we al een beetje verkoeling krijgen bij dit zeer warme weer.




Na de speeltijd wilden ze door ons praatrondeboek bladeren en wat weten ze nog goed wat we gedaan hebben. Ook bespraken we nog eens de begrippen, kort , lang en geen( mouwen).
Dan terug vwt en spelen in de waterbak. De zieken van de afgelopen week mochten nog hun werkjes van het vaderdagatelier in onze klas of in de andere klas gaan afwerken.

















Namiddag was het een soort turnles, aangepast aan het weer. Het waren waterspelletjes met Els.














In de zaal hebben we gepicknickt op de koele vloer en nog een toverspel gespeeld.
Dan kort afsluiten in de klas en naar huis.
Vandaag hadden we ook een jarige in de klas , Noor. Proficiat meid. 
Ook Muhammed Emin is in het weekend jarig geweest. Ook proficiat. Morgen vieren we zijn verjaardag en vrijdag die van Noor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten